Bitcoin Profit Login ?

Steg 1-  Registrera dig 
För att registrera sig på Bitcoin Profit måste man ange ditt telefonnummer, e-postadress, för- och efternamn på registreringsformuläret.

Man måste också skapa ett lösenord.

Se till att du väljer en säker lösenord.

Du kommer att behöva lösenordet när du ska loga in på Bitcoin Profit Sverige.

Efter ditt konto skapas en mäklare.

Om du vill börja handla, bara sätta in
250$ till ditt mäklarkonto.

Andra steget: Insättning
När du har bestämt dig för det belopp du vill sätta in kommer du till webbplats. Det är bara en pop-up inom plattformen, du måste bläddra hela vägen tillbaka inuti Bitcoin Profit plattformen .

Minsta insättning är $ 250 och plattformen stöder olika betalningssätt som betalkort, kreditkort, Safepay, Giropay, Merchantpay och Skrill Trusly samt Bank-id och Swish. Det är sant att ju mer du investerar, desto mer kommer du sannolikt att tjäna.

Tredje steg: Få ett gratis Demokonto
Innan du gör en insättning kan du prova demo-kontot för Bitcoin Profit appen. När du har valt demoläge går du igenom en runda där de informerar dig om plattformens funktioner så att du kan få ut det mesta.

De kommer att kreditera $ 1 5000 till ditt demokonto för att starta bilhandeln. Det är ganska enkelt och du behöver inte röra dig med inställningarna. Klicka bara på Auto Trade ‘On’ så kommer plattformen automatiskt att handla paren.

Fjärde steget: Live-Trading Konto
När du har bekantat dig med Bitcoin Profit Svenska, gör dig redo för live-läget. Allt du behöver göra är att klicka på ‘Auto-Trade’ på din instrumentbräda. Plattformen stöder LTC, XRP, ETH och BTC. Om du vill börja handla väljer du det belopp du vill spendera, antalet handel och eventuella gränser som du vill ställa som Take profit eller Stop Loss.