Bitcoin Mining Svenska

Det är Skapa Kryptovluta

Skapa Kryptovaluta inte kostsamt och endast sporadiskt givande. 

Ändå har gruvdrift ett magnetiskt drag för många investerare som är intresserade av cryptocurrency

Detta kan bero på att företagartyper ser gruvdrift som pennies från himlen, liksom guldprospektorer i Kalifornien 1849. Och om du är tekniskt benägen, varför inte göra det?

Innan du investerar tid och utrustning, läs dock den här förklarar för att se om mining verkligen är för dig. Vi kommer främst att fokusera på Bitcoin.

Genom mining kan du tjäna Kryptovaluta bitcoin och andra Kryptovaluter utan att behöva lägga ner pengar för det. Som sagt, du behöver verkligen inte vara en Bitcoin mining för att äga krypto. 

Du kan också köpa krypto med fiatvaluta (USD, EUR, JPY, etc.); du kan handla det på ett börs som Bitstamp med hjälp av en annan krypto .

exempel Använda Ethereum eller NEO för att köpa Bitcoin); du kan till och med tjäna det genom att spela videospel eller genom att publicera blogginlägg på plattformar som betalar sina användare i krypto.

Ett annan exempel på det senare är Steemit, som är typ av Medium förutom att användare kan belöna bloggare genom att betala dem i en egen Kryptovaluta som heter Steem. Steem kan sedan säljas någon annanstans för Bitcoin.

Förutom att fodra Krypto mining fickor, tjänar mining ett andra och viktigt syfte.

Det är det enda sättet att släppa nya Kryptovaluta i cirkulation. 

Med andra ord “Krypto mining” Skapa Krypto i grund och botten.

Till exempel i februari 2019 fanns det drygt 17,5 miljoner Bitcoin i omlopp. 

Bortsett från de mynt som myntats via genesis-blocket (det allra första blocket som skapades av Bitcoin-grundaren Satoshi Nakamoto själv), kom varje enskild av dessa Bitcoin till på grund av Bitcoin mining .

 I frånvaro av Krypto mining skulle Bitcoin fortfarande existera och vara användbara, men det skulle aldrig finnas någon ytterligare Bitcoin

Det kommer en tid då Bitcoin-mining upphör per Bitcoin-protokollet kommer antalet Bitcoin att vara begränsat till 21 miljoner.

Bortsett från den kortsiktiga utbetalningen av Bitcoin kan det att vara en mynt mining ge dig “rösträtt” när ändringar föreslås i Bitcoin-protokollet. Med andra ord har en framgångsrik Bitcoin mining påverkat beslutsprocessen i sådana frågor som forking.

BTC Profit

FREE
VIEW